House for sale in Antalya in Antalya

Description

Object ID: 26508
Property type Townhouse
Square 243.00 m2
Bedrooms 4
Price 950,000$
Buy online Details
Year of build 2024
Floor 3/3
Condition Renovated
Has furniture No
Has home appliances No
Ceiling height 3.45 m.
Building condition New building
Heating type Electricity
Security Intercom
CCTV
Security
Conveniences Parking
Pool
Restaurant
Beauty salons
Near school
Near kindergarten
Near supermarket
Near hospital
Cadastral number 57/1-A

Information

60 günde Anahtar Teslim edilir. Özel olarak hazırlanmış Villa projemiz, Turizm şehri, Antalya'nın Muratpaşa semtine bağlı Ermenek mahallesinin en az düzenidir. 

Villamızın, sosyal etrafındaki donatılar ve yaşam alanları olarak; Spor yaşam kompleksi, bir adet ilkokul ve ortaokul, Pazar alışveriş alanı, ticaret amaçlı ticari alışveriş merkezi, kreş, Sağlık ocağı birimi, park alanları, ve ulaşım için otobüs ve taksi durakları mevcuttur. Coğrafi arazi, düz zemin ve geniş alan üzerinde olup yeşil alanlı bir bölgedir. Lokasyon olarak, Havalimanına yakın bir bölgededir. Havalimanı uzaklığı yaklaşık olarak 7 kilometre mesafede olup, karayolu ile otomobille ulaşım 15 dakika sürmektedir. Lara Sahil bandına denize çok yakın bir Lokasyonda olduğu için yaklaşık olarak 4 kilometre mesafededir. Otomobil ile 10 dakika mesafede bulunur. Kemerağzı Turizm Kundu bölgesine, 7 yıldız ve 5 yıldızdan oluşan 6 kilometrelik mesafededir. otomobil ile yaklaşık olarak 15 dakika mesafededir. Villaya, En yakın süpermarketler yaklaşık olarak 1 kilometre mesafede olup 5 öğeye yakın bulunmaktadır. En yakın Gross alışveriş merkezleri ve AVM mağazaları yaklaşık olarak 4 kilometre ila 9 kilometre mesafededir. Ayni bölgedeki lüks özellikleri, Mobilya mağazaları Bankalar ve daha çok aranan her şeyi 10 dakika ile 20 oda arasında, yol boyu her şeyi bulabilirsiniz.

Kısaca Villamız, Denize, Havalimanına ve Lara bölgesi Çarşı yoğunluğu, Kemerağzı Kundu Turistlik'in barındırdığı zinciri olan bölgede çok yakın ve harika bir lokasyon da bulunup bulunduğu yerdedir. 

542 m2 arsa üzerine inşaatı devam eden ikiz villa projemiz, 4+1 odalı konforlu yaşam alanları yapılmıştır. Toplam villa m2'si 243 m2 olup, tripleks olarak iki adet villa inşaatı yapılmıştır.

Arazinin tamamına kadar olan 271 m2 üzerine 1 adet 4+1, 243 m2 villa yapılmıştır. 

4 yatak odası, 1 salon 3 wc-banyo ve 1 sauna bulunmaktadır. Ayrıca villaya ait kayıt defteri 30 m2'dir. Bahçe alanı, 190 m2'dir. Villanın üç cephesi Güney -Batı - Kuzey cephelidir.Çevresinde,ışık ve tropikal ağaçlar ile devam eden bir bahçe oluşturulacaktır. İkiz villalar, birbirinden ayrı yüksek bahçe duvarı var. Duvarın olduğu bölümde küçük şelale tasarımı düzenlenmektedir.Villamız, dört taraflı güvenli bir şekilde yüksek duvarlar ile çevrilidir. Villaya ait, bahçe bölümünde güvenli, iki adet araba için üstü açık garaj araç otoparkı mevcuttur. Ayrıca bahçe için kullanılan malzeme deposu var. Villaya ait, Misafir ve Ev sahipleri için bahçe keyfî yaşanması maksadıyla kayıt alanı kamelya yapılacaktır. Hazır Barbekü ile keyifli konforlu havuzun başında bahçe keyfî yaşamanın tadını çıkarın. Villamız üç kat gizlide olacaktır. Giriş kat (zemin kat) yaşam alanı, Loft sistemli ve birinci kat (orta kat) yaşam alanı, son kat (çatı kat) yaşam alanı olmak üzere toplam üç kat mevcuttur. Zemin kat 81 m2, Birinci kat 81 m2, İkinci (çatı) kat 81 m2 olacaktır. Toplamda villa 243 m2 olacaktır. 


Bir adet Villamızın fiyatı 900.000 USD. olup,

 İki adet villanın fiyatı 1.800.000 USD'dir. 

Villalarımız istendiğinde ayrı ayrı 1 adet satılır. İkisi de ayrılırsa, ikisi de satılır.

Talepleriniz, olması halinde iç dizaynda dekorasyonda değişiklik yapılabilir. 

Bir adet villa için; 

 İLK ÖDEME 450.000 USD. PEŞİN OLARAK, DİĞER ÖDEME 450.000 USD VİLLA ( TÜM İNSAATI TAMAMLANMİS VE OTURULMAYA HAZIR OLARAK ) ANAHTAR TESLİMİ YAPILACAKTIR. HEMEN SONRASINDA KALAN BAKİYE KISIM,PEŞİN OLARAK FİRMAMIZA ÖDEME YAPILACAKTIR. 

MİZİN, İMALAT VE MONTAJ KISMINDA, ANLAŞMA YAPTIĞIMIZ FİRMALARIN, ELEKRONİK VE ELEKTRİK ÜNİTELERİNİN İMALATLARI İÇİN, (ÜRETİCİ FABRİKA VE BAYİLERİNİN VERDİKLERİ YASAL SÜRE GARANTİ SERTFİKASI) SÜRESİ KADAR GARANTİ KAPSAMDIR. 

İNŞAAT ( KABA VE İNCE ) İMALAT VE MONTAJ KISMINDA, GARANTİ VE BAKIM SÜRECİMİZ 10 YIL GARANTİ KAPSAMINDADIR. EVLERİMİZ NORMAL EN AZ 60 YIL CİVARI STANDART DAYANIKLILIK ÖMÜR SÜRECİ VARDIR. VİLLAMIZIN TEMEL İMALATI ,RADYE TEMEL OLARAK İMALAT EDİLMİŞTİR. DEPREM MEVZUATLARINA UYGUN NORMLARDA İMALAT YAPILMIŞTIR. BAKIMLARI BELLİ ZAMANLAR DA PERİYODİK YAPILABİLİR. 

BU LİNKTE; İNŞAATIN TEMEL AŞAMALARI İLE İLGİLİ TEMEL YAPIMI VE KAT YAPIMI RESİMLERİ MEVCUTTUR.

https://drive.google.com/drive/folders/1HQtaDDyEcq-sCYSI1Xk_71iNe-ii3oqu

ALICI OLAN, MÜŞTERİ TARAF;  

VİLLANIN NOTER VE TAPU ALIM MASRAFLARINI ALICI KISMINI KENDİ ÖDEMESİNİ KARŞILAR. 

TAPU HARCI, ALIM MASRAFLARI SATIŞ BEDELİNİN 1000/6 KADARDIR.


EMLAK FİRMASI HARİCİNDE, DOĞRUDAN MÜŞTERİNİN KENDİSİNDEN GELEN TALEP ÜZERİNE SATIŞ İŞLEMLERİNDE

ÜRETİCİ OLAN İNŞAAT FİRMASINDAN,

EMLAK DANIŞMANI FİRMALARI; 

KENDİ MÜŞTERİ PORTFÖYÜNDEN GELECEK MÜŞTERİ ODAKLI SATIŞİN TALEP EDİLMESİ HALİNDE, TALEPLER KABUL EDİLİR. 

GELEN TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİP, KABUL EDERİZ. 

EMLAK FİRMASININ; MÜŞTERİSİNE VİLLA SATIŞI GERÇEKLEŞTİĞİ TAKTİRDE EMLAK KOMİSYON ÖDEMESİ YAPILIR. 

EMLAK KOMİSYON BEDELİ VE DANIŞMANLIK HİZMETİ İÇİN , YÜZDELİK (%) ORANLARI ÖNCEDEN BELİRLENMESİ İÇİN, EMLAK KOMİSYON BEDELİNİ FİRMAMIZ İLE YAPILACAK ANLAŞMA ŞEKLİNE BAĞLI OLACAKTIR .

  


House for sale in Antalya on the map of Antalya

Lara/Antalya TURKEY

FAQ

What is the object's address?
What is the area of the object?
How many bedrooms are there?
What is the way of heating?
What is the renovation condition in this object?