Вернісаж

Vernisazh

ביקורות על Vernisazh

אין עדיין ביקורות. אתה יכול להיות הראשון

תיאור בניה חדשה

ID אובייקט: 13008
גמר בניה חדשה מרץ 2023
מחיר למ"ר החל מ 470$
קניה אונליין
תנאי תשלום
Bank mortrage
סוג הבית בית מגורים
שטח החל מ 26.00 למ"ר
קומות 14
דירות 282
מצב נכס מעטפת
גובה תקרה 2.70 מטר
סוגי בניה בטון
בטיחות מצלמות אבטחה
אבטחה
נוחות חניה
בריכה
חנויות
גן שעשועים
בקירבת לבית ספר
בקירבת לגן ילדים
בקירבת לסופרמרקט
בקיררבת לבית חולים
להוסיף טיול מאורגן בחינם בדרך לקניית הנדל"ן
Add to autotour
Giftcard 300$
יעוץ משפטי חינם לשאול שאלה
Open ROI calculator

מבצעים והנחות עבור Vernisazh

Sales in Vernisazh started!
Apartments in Vernisazh from 12220$
צרו קשר עם היזם →
📣 300$ — הנחת תעודה
Giftcard 300$
צרו קשר עם היזם →

על פרויקט

Yeni binaya yüz metre uzaklıkta Bağımsızlık Caddesi, en yakın troleybüs ve minibüs durağına en fazla üç dakika yürüyün. Pokrovska Caddesi'ne, merkeze doğru yaklaşık bir düzine farklı rotanın geçtiği uygun bir çıkış var.

Yeni binanın teknik parametreleri

"Vernissage" - düşük konut maliyetini yüksek kaliteli malzemelerle başarıyla birleştiren bir konfor sınıfı konut kompleksi.

İnşaat sırasında ileri teknolojiler kullanılmaktadır. Apartman binası aynı sayıda kattan oluşan sekiz bölümden oluşmaktadır.

Evin monolitik bir betonarme çerçevesi vardır, duvarcılık gaz bloklarından yapılmıştır. Evin yalıtımı dışarıdan yapılır, mineral yün kullanımı sabit enerji verimliliği sağlar.

Çevre düzenlemesi ve yerel altyapı

Yeni binanın topraklarında pasajlar ve patikalar döşeniyor, kompleks sakinlerinin ve misafirlerinin arabaları için park yerleri düzenleniyor. Bölümler, motorlu taşıtlara kapalı ve işlevsel bölgelere ayrılmış bir avlu oluşturur - yetişkinler için dinlenme yeri, spor için oyun alanı ve çocuklar için oyun alanı.

Rekreasyon alanında banklar ve küçük bir çeşme, ağaçlar, süs çalıları ve çiçek tarhları bulunmaktadır. Ayrıca, evcil hayvanlar için ayrılmış bir alan olan bir salon alanı da bulunmaktadır. Çocuk ve spor alanları yaralanmalara karşı korumalıdır.

Yeni bina, aktif olarak gelişen bir bölgede yer almaktadır, ancak şehirde konforlu yaşamın neredeyse tüm unsurları yürüme mesafesindedir. Ave'deki LCD'nin yanında. Zhytomyr'de 29 yaşındaki Nezalezhnosti, bir bakkal, spor ve eğlence kompleksi, stadyum, hipermarket ve marketlere sahiptir. Bir kilometrelik yarıçap içinde bir tıp merkezi, alışveriş merkezi, anaokulları, mağazalar, kafeler ve okullar bulunmaktadır.

Order a free transfer to Vernisazh

במפה

Ave. Nezalezhnosti, 29

שאלות נפוצות

When will the construction be completed?
What is considered ceiling height?
כיצד אוכל ליצור קשר עם מחלקת המכירות של Vernisazh?

חפצים אחרים בקרבת מקום, ז'יטומיר