Gestilar

River Park

ביקורות על River Park

אין עדיין ביקורות. אתה יכול להיות הראשון

תיאור בניה חדשה

ID אובייקט: 12115
גמר בניה חדשה פברואר 2022
מחיר למ"ר החל מ 7650$
קניה אונליין
תנאי תשלום
Bank mortrage
סוג הבית בית מגורים
שטח החל מ 49.00 למ"ר
קומות 12
דירות 223
מצב נכס מעטפת
סוגי בניה בטון
בטיחות מצלמות אבטחה
נוחות חניה
בריכה
גן שעשועים
בקירבת לבית ספר
בקירבת לסופרמרקט
ליד המטרו
Pirámides 8 דַקָה
Urgel 10 דַקָה
Puerta/de Boadilla 11 דַקָה
Acacias 14 דַקָה
La Latina 16 דַקָה
Opañel 17 דַקָה
Plaza Elíptica 17 דַקָה
Plaza/de España 17 דַקָה
Oporto 18 דַקָה
Embajadores 19 דַקָה
Tirso de Molina 20 דַקָה
Usera 20 דַקָה
Ópera 21 דַקָה
להוסיף טיול מאורגן בחינם בדרך לקניית הנדל"ן
Add to autotour
Giftcard 300$
יעוץ משפטי חינם לשאול שאלה
Open ROI calculator

מבצעים והנחות עבור River Park

Sales in River Park started!
Apartments in River Park from 374850$
צרו קשר עם היזם →
📣 300$ — הנחת תעודה
Giftcard 300$
צרו קשר עם היזם →

על פרויקט

223 yeni inşa edilmiş 1, 2, 3 ve 4 yatak odalı ev

Gestilar’ın son gelişmesi River Park, başkentin güneybatısındaki Arganzuela semtindeki Madrid Río’da yer almaktadır. Bu eşsiz yerleşim ortamı, şehrin sunduğu tüm olanak ve ayrıcalıkları kaçırmadan doğal çevrenin tadını çıkarmanıza olanak tanır.

River Park, Madrid Rio'da A Sınıfı Enerji Derecelendirmesine sahip 223 bir, iki, üç ve dört yatak odalı yeni inşa edilmiş daireden oluşan modern bir konut kompleksidir. Ev sahiplerine, büyük şehir yaşamının tüm faydalarından vazgeçmek zorunda kalmadan gelişmiş bir yaşam kalitesi sunmak için tasarlanmıştır.

Madrid'de huzur ve sükunetin ya da isterlerse, koşuşturmanın tadını çıkarabilirler. Zemin kattaki çatı katları ve ticari mülkleri içeren 12 katlı bir konut projesi olan River Park'ta her iki dünyanın en iyisine sahipler. Kompleks, peyzajlı bahçelerin içinde yer alır ve Madrid Río Parkı'na bakan birinci sınıf bir konuma sahiptir.

Madrid Río'daki yeni inşa edilmiş yapı olan River Park, şehir merkezindeki cazibe merkezlerinin geri kalanına katılıyor: Kültür ve eğlence, restoranları ve Plaza Río 2 alışveriş merkezi gibi her tür perakende satış noktası bulunan büyük iş ve alışveriş merkezleri , Ópera, Gran Via, San Miguel Pazarı ve Puerta del Sol.

Çağdaş tasarımı ve avangart mimarisi, aydınlık ve işlevsel alanlarıyla, en kaliteli yapı malzemeleri ve kaplamaların kullanıldığı tek bir yapı olarak tasarlanan bu konut kompleksinin belirleyici özellikleridir. Geliştirme, eksiksiz elektrikli araç şarj tesisleri ve depolar kurma seçeneğiyle birlikte garaj parkını içermektedir.

Her dairedeki mutfaklarda bazı cihazlar ve tasarım birimler bulunurken, banyolar lüks avangart porselen kaplamalara sahiptir. Tüm yeni inşa edilmiş evler, yüksek ısı verimliliğine sahip marangozluk ve cam ile büyük pencerelerden dışarıya bakmaktadır. Yeni dairelerin çoğu, maksimum rahatlık için doğrudan oturma odasından geçiş yapan teraslara sahiptir ve bu da mülk sahiplerinin tam anlamıyla tadını çıkarmasına olanak tanır.

Bu eşsiz gelişimin ortak kullanım alanları arasında peyzajlı bahçeler, padel-tenis kortu, yetişkinler ve çocuklar için yüzme havuzu, yüzme şeridi, çocuk oyun alanı, topluluk odası, çalışma alanı, spor salonu, çevrimiçi alışveriş için akıllı posta kutuları, evcil hayvan ve araba yıkama alanı, bisiklet bulunmaktadır. diğer olanakların yanı sıra bakım alanı ve kalp koruma tesisleri.

Site dışından erişilebilen, böylece içeride yaşayanların mahremiyetini koruyan, cadde düzeyinde ticari tesisler ve perakende satış mağazaları için ayrılmış geniş bir alan vardır.

Madrid Río'daki yeni inşa edilmiş daireler, onları daha çevre dostu olmak isteyen hepimiz için çekici kılan ayrı bir özelliğe sahiptir; bu, bol miktarda doğal güneş ışığı ve enerji tasarrufu sağlayan eko-sürdürülebilir kriterlere göre tasarlanmış olmalarıdır. kurulumlar. Bu, daha düşük CO2 emisyonları ve binanın enerji tüketiminde önemli bir azalma anlamına gelen A Sınıfı Enerji Derecelendirmesi alacakları anlamına gelir.

River Park, prestijli Estudio Touza mimarları tarafından, her zamankinden daha talepkar ev alıcılarının ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlandı, en son trendlere alıştı ve pratik, sürdürülebilir ve baştan sona yüksek kaliteli evler talep eden.

קבלן

אנו מגדירים את ביצועי הפרויקטים והפיתוחים שלנו בהתאם לארבע הנחות: עיצוב, איכות, התאמה אישית וחדשנות. בתים בר קיימא במיקומים יוצאי דופן, בהם …
מידע נוסף about Gestilar

אנשי קשר של מחלקת המכירות של River Park

Order a free transfer to River Park

במפה

Calle San Epifanio 7, 28005 Madrid

שאלות נפוצות

When will the construction be completed?
כיצד אוכל ליצור קשר עם מחלקת המכירות של River Park?