Jones Lang LaSalle Residential Development GmbH

Wieland Pestalozzi

ביקורות על Wieland Pestalozzi

אין עדיין ביקורות. אתה יכול להיות הראשון

תיאור בניה חדשה

ID אובייקט: 12952
גמר בניה חדשה יולי 2021
מחיר למ"ר החל מ 11000$
קניה אונליין
תנאי תשלום
Bank mortrage
סוג הבית בית מגורים
קומות 5
מצב נכס מעטפת
סוגי בניה בטון
בטיחות
נוחות חניה
חניה תת קרקעית
גן שעשועים
בקירבת לבית ספר
בקירבת לגן ילדים
בקירבת לסופרמרקט
להוסיף טיול מאורגן בחינם בדרך לקניית הנדל"ן
Add to autotour
Giftcard 300$
יעוץ משפטי חינם לשאול שאלה
Open ROI calculator

מבצעים והנחות עבור Wieland Pestalozzi

📣 300$ — הנחת תעודה
Giftcard 300$
צרו קשר עם היזם →

על פרויקט

DIAMONA & HARNISCH, WIELAND / PESTALOZZI projesi ile “soylu yaşam” alanında güçlü bir örnek teşkil ediyor.

Brenner / Krohm Architects tarafından tasarlanan tasarım, Wilhelm dönemi tarafından şekillendirilen Savignyplatz çevresindeki mahallenin kentsel ortamından ilham alıyor. Aynı zamanda Wieland Pestalozzi, Kurfürstendamm çevresindeki geleneksel yaşam kültürünü devam ettirmektedir.

33 konuttan oluşan bu şehir evinin mimarisi yüksek talepleri karşılıyor, ancak aynı zamanda bilinçli olarak saklı tutuluyor. Sonuç, içte ve dışta zamansız zarafet yayan bir tasarımdır. Sonuç olarak, WIELAND / PESTALOZZI'deki şehir evi, popüler kentsel bölgenin tarihsel olarak gelişmiş kasaba ve ev yapısına çok uyumlu bir şekilde uyar. Yüksek kaliteli sıva ve aynı zamanda tuğla yüzeyler ile net bir şekilde yapılandırılmış cephe, eve özel bir karakter kazandırıyor ve aynı zamanda mineral yalıtım malzemesi kullanılarak sürdürülebilir bir şekilde üretiliyor. Bu, kentsel alan ve özel avlu bahçesi manzaralı çeşitli daire yerleşimleri ve farklı büyüklüklerle devam ediyor.

/// Korona virüsüyle mücadele için mevcut karantina nedeniyle, showroomumuz normal çalışma saatlerinde şimdilik kapalı kalacaktır. Bireysel randevu için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! ///

daha az

Yaşam konforu en üst düzeyde 33 konut. Tüm canlı kavramlar uyumlu bir şekilde birleşir. Modern bir tasarıma ve enerji tasarruflu, kullanışlı mimariye sahip yüksek kaliteli bir daire yelpazesi oluştururlar.

Tüm ünitelerdeki verimli kat planları sizi bir evde iyi hissetmeye davet ediyor. Salon ve banyolar evin şıklığına ve kalitesine uygun olarak yüksek kaliteli malzemelerle tasarlanmıştır. Çevreleyen bir friz ile gerçek ahşap parke, zarif geniş formatlı karolar ve şık aksesuarlar, en yüksek talepleri karşılayan özel bir yaşam hissi yaratır. İlgili süpürgeliklerle birleşen eşit profilli kapı çerçevelerine sahip profilli kapılar, bu popüler bölgenin inşa edildiği zamanı hatırlatıyor.

daha az

Bir bakışta ekipman

Temsili giriş alanı

Büyük ayna yüzeyli asil asansör

Yüksek kaliteli zemin kaplamaları

Modern banyo tasarımı

Daire başına bir kiler odası

Talep üzerine bodrum katında özel otopark

קו חם

+1 855 588 8066

Order a free transfer to Wieland Pestalozzi

במפה

Wielandstr. 50 10625 Berlin

שאלות נפוצות

When will the construction be completed?
כיצד אוכל ליצור קשר עם מחלקת המכירות של Wieland Pestalozzi?