Golden House

Greens 在 文尼察

关于 Greens 的评论

还没有评论。你可以成为第一

新建筑材料

项目ID: 11398
施工完成 December 2019
价格, м2 从 1000$
网上购物
开发商提供分期付款
银行贷款
属性类型 公寓
面积 从 38.00 м2
8
公寓 310
状态 总承包
顶板高度 2.70 米.
结构类型 独石,整体
安全
舒适 停车场
儿童乐园
学校旁边
幼儿园旁边
超市旁边
医院旁边
加入新的 看房游
添加到免费的新建旅游
个人折扣券 300$
免费法律咨询 问问题
打开回报表

Greens 的促销和折扣

Greens的销售开始了!
Greens起38000$的公寓
联系开发商 →
📣 300$ — 證書折扣
个人折扣券 300$
联系开发商 →

关于项目

Житловий комплекс Green's розташований в 5 хвилинах їзди від Європейської площі і центрального міського парку, поруч з лісопарком, види на який відкриваються з вікон квартир. Одне з візуальних відмінностей комплексу - яскраво-зелений колір в оформленні фасадів, що виділяє новобуд на тлі інших будинків цієї частини міста.

інфраструктура

Поруч з житловим комплексом Green's зупинка маршрутного транспорту, а в 3 хвилинах їзди Хмельницьке шосе, що з'єднує район новобудови з центром міста і протилежним берегом Південного Бугу.

У кілька хвилин їзди від комплексу продуктовий магазин «Наша ряба» і супермаркет «ГРОШ-Експрес», 6-8 хвилин на автомобілі до супермаркетів «Варшава», «Сільпо» і «АТБ-Маркет», трохи далі - супермаркет «Вінниця». Ще один супермаркет «Сільпо» працює в ТРЦ «Мегамолл», до якого можна доїхати за 5 хвилин, а витративши на дорогу 8 хвилин можна прогулятися по магазинах, позайматися спортом у фітнес клубі «Sportlife» або пообідати в одному з кафе і ресторанів ТЦ « Магігранд ». Кілька кафе, ресторан, бістро є і в декількох хвилинах ходьби від житлового комплексу Green's, а для любителів піци в 4 хвилинах їзди піцерія «Експрес-піца».

В районі новобудови працює близько десятка шкіл: найближча школа №26 в 4 хвилинах їзди, трохи далі приватна школа «Мірелла» і приватна гімназія «Дельфін». Також батьки школярів можуть вибрати школу №33, №15, №16, №18 або №2 - до будь-якої з них не більше 10 хвилин на авто. У шести хвилинах ходьби від новобудови спортивна школа «Колос», а на відстані 4-5 хвилин їзди на авто - Вінницький палац дітей та юнацтва, а також станція юних натуралістів. Для дошкільнят в 6 хвилинах їзди від житлового комплексу Green's дитячі сади №24 і №1 «Слов'яночка», до дитячих садків №75, №57 та №60 на авто 8-10 хвилин.

Займатися спортом в 5 хвилинах їзди від будинку можна в спортивному комплексі «Термінал» або фітнес клубі Planeta Fitness, а для любителів плавання і для тих, хто тільки планує навчитися плавати, в 7 хвилинах їзди комплекс басейнів Аквапарк «Маяк».

Особливості

індивідуальне поквартирне опалення від двоконтурного газового котла

кухні-студії, можливість перепланування квартири на етапі будівництва

зовнішні стіни утеплені пінопластом і оброблені декоративною штукатуркою

стіни в під'їздах оброблені венеціанською штукатуркою, підлоги викладені плиткою, перила на сходових прольотах з нержавіючої сталі

в місцях загального користування встановлені металопластикові двері

безшумні швидкісні ліфти

для власників електрокарів в 6 хвилинах на авто від будинку зарядна станція

开发商

我们公司的历史始于六年前。在短时间内,我们设法建立了与客户互动的强大系统,该系统基于三个简单的点:质量,可靠性和可承受的价格。我们的员工包括建筑师,经验丰富的设计师,工程师,金融家,项目的商业和法律支持专家,公司的主要资产是由专业人士,长期可靠的合作伙伴组成的团队,以及成功实施的…
Подробнее о Golden House

Greens 销售部门的联系人

订免费接送到 Greens

在地图上

M. VINNITSA, STREET GENERAL ARABEY.

常问问题

什么时候能完成建设?
天花板有多高?
我如何联繫住宅區 Greens 的銷售部門?