Спецжитлофонд

Ridne misto 在 基辅

关于 Ridne misto 的评论

还没有评论。你可以成为第一

新建筑材料

项目ID: 12782
施工完成 December 2021
价格, м2 从 620$
住房等級
网上购物
开发商提供分期付款
银行贷款
属性类型 公寓
面积 从 35.00 м2
24
公寓 409
状态 毛坯房
顶板高度 2.70 米.
结构类型 独石,整体
安全
舒适 停车场
儿童乐园
学校旁边
幼儿园旁边
超市旁边
医院旁边
加入新的 看房游
添加到免费的新建旅游
个人折扣券 300$
免费法律咨询 问问题
打开回报表

Ridne misto 的促销和折扣

Ridne misto的销售开始了!
Ridne misto起21700$的公寓
联系开发商 →
📣 300$ — 證書折扣
个人折扣券 300$
联系开发商 →

关于项目

Житловий комплекс «Рідне місто» — новий проєкт від забудовника «Спецжитлофонд» в Солом'янському районі Києва. Він складається з п'яти будинків по 16-17 поверхів кожен. Зовнішні фасади будівель виконають в строгому і ненав'язливому стилі — палітра опорядження включає білий, сірий і коричневий кольори, а лінії конструкції будуть чіткі і лаконічні. На перших поверхах передбачені комерційні приміщення для магазинів, фітнес-центрів і кав'ярень. Територію облагородять за допомогою ландшафтного дизайну, для дітей встановлять ігрові «містечка», для дорослих — зони відпочинку. Щоб не виникло проблем зі зберіганням машини, побудують 9-рівневий паркінг в межах комплексу.

Інфраструктура

ЖК «Рідне місто» знаходиться на перетині бульвару Вацлава Гавела і вулиць академіка Білецького і Качалова. До центру Києва можна доїхати за 25 хвилин на машині або за 40 хвилин на трамваї з пересадкою в метро. Дорога до аеропорту «Київ Жуляни» і залізничного вокзалу займе близько 20 хвилин на авто.

У 20 хвилинах пішки розташований парк «Відрадний» та тематичний парк «Мамаєва Слобода», в якому є озера, місця для пікніка та можливість покататися на конях.

В окрузі відкрито безліч навчальних закладів: найменшим — дитячі сади №255, №382, №295, «Ясочка» та «Стежина»; для школярів — початкова школа №310, ліцей «Престиж», спеціалізована школа №52 з поглибленим вивченням інформаційних технологій та спортивний ліцей-інтернат; випускникам — медичний коледж імені П. І. Гаврося і Національний авіаційний університет. Також для зручності батьків забудовник відкриє дитячий сад в рамках житлового комплексу.

Завдяки близькості з медмістечком ви завжди зможете отримати швидку лікарську допомогу. У 10 хвилинах пішки знаходиться дитяча лікарня №4, лікарня для дорослих №6, Центр мікрохірургії ока, поліклініка №1, Інститут хірургії та трансплантології ім. Шаліфова, а також приватні центри ISIDA і «Добробут».

Щоб ви могли займатися спортом, у дворах встановлять тренажерні комплекси під відкритим небом. Якщо хочете відвідувати фітнес-клуб — поруч є Beefit, клуб ММА «Амет-Хан Султан» і спорткомплекс «Металіст».

За продуктами можна зайти в один з найближчих супермаркетів: «Фору» або «АТБ». За 15 хвилин по проспекту Леся Курбаса можна доїхати до ТЦ «Апрель», «Променада Парк» і «Квадрат» — там відкриті бутики, продуктові супермаркети, фудкорти і розважальні зони.

开发商

维护和运营“ Spetszhilfond”特殊目的住房基金的公用事业公司是由基辅市议会于2001年3月1日第217/1194号关于乌克兰首都领土社区的公有财产的决定创建的,隶属于基辅市国家行政管理局建筑和住房部。 主要活动 企业的活动主题是:执行客户维修,重建,建造住宅和…
Подробнее о Спецжитлофонд

Ridne misto 销售部门的联系人

订免费接送到 Ridne misto

在地图上

street Kachalova, 40 (bul. Vaclava Havela, 28), 所罗门斯基

常问问题

什么时候能完成建设?
天花板有多高?
我如何联繫住宅區 Ridne misto 的銷售部門?