Futura Hata

Svitlo Park 在 基辅

关于 Svitlo Park 的评论

还没有评论。你可以成为第一

新建筑材料

项目ID: 12642
施工完成 February 2024
价格, м2 从 862$
网上购物
开发商提供分期付款
银行贷款
属性类型 公寓
面积 从 27.00 м2
26
公寓 7554
状态 毛坯房
结构类型 独石,整体
安全
舒适 停车场
健身房
游泳池
商业用房
儿童乐园
学校旁边
幼儿园旁边
超市旁边
医院旁边
靠近地鐵
Vydubichi 9 分钟
加入新的 看房游
添加到免费的新建旅游
个人折扣券 300$
免费法律咨询 问问题
打开回报表

Svitlo Park 的促销和折扣

Svitlo Park的销售开始了!
Svitlo Park起23274$的公寓
联系开发商 →
📣 300$ — 證書折扣
个人折扣券 300$
联系开发商 →

关于项目

Житловий комплекс «Svitlo Park» у Києві – один з найбільших проєктів, мета якого полягає в створенні самодостатнього мікрорайону, який фактично є повноцінним міні-містом.

ЖК прилягає до Столичного шосе і межує з мікрорайоном Лиса Гора. У районі новобудови багато зелені, є місце для відпочинку на свіжому повітрі та прогулянок.

Поруч з комплексом пролягає близько півтора десятка маршрутів міського та приміського транспорту, поблизу автобусна зупинка. На відстані 900 метрів розташована станція метро «Видубичі».

Особливості комплексу

У безпосередній близькості від новобудови немає об'єктів соціально-побутової інфраструктури – в цьому відношенні район знаходиться на початковому етапі розвитку. Тому «Світло Парк» – житловий комплекс, у концепції якого врахована необхідність створення власних соціально значущих об'єктів.

Створюється мережа різних сервісів зі сфери послуг, споруджується спортивний клуб з басейном, обладнуються підземні і наземні паркінги, а також зарядні станції для електромобілів.

Проєктом ЖК на ш. Наддніпрянське, 2а в м. Київ передбачено будівництво центру дитячого розвитку, сучасної школи і семи дитячих садочків. Звичайно ж, виконуються стандартні роботи з облаштування території:

створюються майданчики для дітей різних вікових груп;

спортивні та ігрові майданчики;

зони барбекю і лаунж-зони;

велосипедні і бігові доріжки.

І що дуже важливо для спортсменів, які займаються бігом, на території ЖК обладнуються майданчики для домашніх тварин – бігунів не будуть хапати за ноги собаки, котрі гуляють по сусідству. Ці та інші моменти привертають увагу інвесторів, які збираються купити квартиру в ЖК «Світло Парк» в м. Київ від забудовника «Київміськбуд».

开发商

富利谷(FUTURA HATA)-一项雄心勃勃的人性化发展项目 该公司是由具有多年经验和新想法的年轻且富有创造力的专业人士创建的。 每个FUTURA HATA项目都是宏伟的,拥有灵魂,自己的风格和无与伦比的个性。 通过认真倾听并深刻理解客户的需求,我们努力成为行业中富有创造力…
Подробнее о Futura Hata

Svitlo Park 销售部门的联系人

订免费接送到 Svitlo Park

在地图上

Naddnipryanske highway, 2a, 戈洛舍夫斯基

常问问题

什么时候能完成建设?
我如何联繫住宅區 Svitlo Park 的銷售部門?