Адва-ЕС

Evergreen

ביקורות על Evergreen

אין עדיין ביקורות. אתה יכול להיות הראשון

תיאור בניה חדשה

ID אובייקט: 11096
גמר בניה חדשה
מחיר למ"ר החל מ 1750$
קניה אונליין
תנאי תשלום
Bank mortrage
סוג הבית בית מגורים
שטח החל מ 52.00 למ"ר
קומות 5
מצב נכס שלב המסירה
סוגי בניה בטון
בטיחות מצלמות אבטחה
שמירה
אבטחה
נוחות חניה
בריכה
גן שעשועים
בקירבת לבית ספר
בקירבת לגן ילדים
בקירבת לסופרמרקט
בקיררבת לבית חולים
להוסיף טיול מאורגן בחינם בדרך לקניית הנדל"ן
Add to autotour
Giftcard 300$
יעוץ משפטי חינם לשאול שאלה
Open ROI calculator

מבצעים והנחות עבור Evergreen

Sales in Evergreen started!
Apartments in Evergreen from 91000$
צרו קשר עם היזם →
📣 300$ — הנחת תעודה
Giftcard 300$
צרו קשר עם היזם →

על פרויקט

Benzersiz bir konsepte sahip yeni bir birinci sınıf konut kompleksinde size daireler sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

yer

"Breeze" bölgesi, Varna'nın kıyı kesiminde yer alır ve şehrin en prestijli ve en hızlı büyüyen mahallesidir. Mahalle, park alanlarında bol miktarda yeşillik, muhteşem panoramik deniz manzarası, temiz hava ve eğitim kurumları, restoranlar, alışveriş merkezleri, kaplıcalar, Dolphinarium, tenis kortları ve donanımlı bir plaj dahil kentsel altyapıya kolay yürüme erişimini bir araya getiriyor.

"Evergreen" kompleksine 5 dakikalık yürüme mesafesinde bir alışveriş merkezi "Piccadilly Park", bir dil spor salonu №4, mini market, özel marketler, inşaat ve ev eşyaları mağazası, fırın, birkaç restoran ve kafeler.

Varna Dolphinarium, kortlu bir tenis kulübü, hayvanat bahçesi, kafeler, restoranlar, kapalı yüzme havuzlu bir fitness kulübü "Orange", komplekse 300 metre mesafede bulunan ve bunlardan biri olan Varna Sahil Parkı'nda yer almaktadır. Bulgaristan'ın en büyük parkları.

Kompleksin tanımı

Evegrin, Breeze semtinde, Varna'nın en iyi bölgesinde yer alan konforlu, birinci sınıf bir konut kompleksidir.

Kompleksi tasarlarken, ana vurgu, apartman sakinlerinin rahatlığına ve yaşam kalitesine verildi. Cephelerin kalitesine özellikle dikkat edilir. Ahşap unsurları ve doğal peyzajı ile doğal taş, sıcaklık ve konfor hissi verir. Binanın güzel cephesi, iyi donanımlı ve yeşil bir avluyu gizler. Sakinleri için konforlu banklar, çeşme, oyun alanı, barbekü alanı ve şezlonglu havuz sağlanmaktadır.

Kompleksin arazisinde bulunan özel bir kuyu, sulama ve havuz ihtiyaçları için kristal berraklığında tatlı su alımına izin verecektir.

Kompleksin ana konsepti, bol yeşillik, su ve çevredeki doğaya saygı ile çevre dostu, kullanışlı ve konforlu bir yaşam alanı yaratmak üzerine kuruludur.

Tasarım ve yapımda çevresel bileşene özel önem verilmesinin nedeni budur. İnşaat sırasında yalnızca çevre dostu yüksek kaliteli malzemeler kullanılır. Bina, yaşam kalitesine kayıtsız olmayan kişilerin daimi ikametgahı için tasarlandı ve tüm proje bu fikre bağlı.

Kompleksin bölgesi, aynı zamanda avluyu sokak gürültüsünden koruyacak olan bir çitle kapatılmıştır. Bölgenin ve girişlerin 24 saat video gözetim sistemi, hem komplekste kaldıkları süre boyunca hem de Bulgaristan'da yoklukları sırasında sakinlerin güvenliğini sağlayacaktır. Ek güvenlik, bölgedeki 24 saat canlı güvenlik tarafından sağlanacaktır.

Arazinin meyve ağaçları, teraslarda ve bina cephesinde bulunan bitkiler ve site sınırı boyunca uzanan yeşil çitlerle zengin peyzajı, herkesin doğa ile birliği hissedebileceği rahat bir atmosfer yaratıyor.

Otomatik sulama sistemi kendi kuyusunu kullanacak ve bu da tüm bitkileri yazın kuraklıkta bile mükemmel durumda tutacaktır. Kompleksin avlusunda kendi su kaynağının varlığı nedeniyle bir çeşme sağlanmıştır.

Komplekste şezlonglu bir yüzme havuzu, barbekü alanı ve çocuk oyun alanı bulunmaktadır ve binanın çatısında gökyüzü minigolf ve panoramik bir kafe sakinlerini memnun edecek.

Cephelerin gece aydınlatması için özel bir proje, Evegrin'i bölgenin gerçek bir cevheri haline getirecek.

Sakinler için bir yeraltı otoparkı ve kompleksin topraklarında bir dizi park yeri var. Yeraltı katında ayrıca bazı daireler için depo odaları vardır.

Proje

Proje, Starkh bürosu tarafından oluşturuldu. Bu şirket, birçok büyük ölçekli projenin uygulanmasının arkasından defalarca çeşitli mimari yarışmalarda ödül sahibi oldu. 2013 yılında Starh Bureau, Yılın Ulusal Binası ödülünü aldı. Basmakalıpların ötesine geçen alışılmadık bir mimari bakış açısı, mimar ekibinin Evegrin kompleksi olan özgün, taze ve sıra dışı projeler yaratmasına olanak tanıyor.

קו חם

+1 855 588 8066

Order a free transfer to Evergreen

במפה

Varna, p.k. 9010, st. "Dr. Vasilaki Popadopoulou" 49A, Chayka

שאלות נפוצות

כיצד אוכל ליצור קשר עם מחלקת המכירות של Evergreen?

חפצים אחרים בקרבת מקום, Varna