Graf development

Club house Graf on Pedahohichniy 在 敖德萨

关于 Club house Graf on Pedahohichniy 的评论

还没有评论。你可以成为第一

新建筑材料

项目ID: 13515
施工完成 March 2021
价格, м2 从 1500$
住房等級
网上购物
开发商提供分期付款
银行贷款
属性类型 公寓
面积 从 39.00 м2
6
公寓 25
施工阶段 完全完成
状态 毛坯房
顶板高度 2.80 米.
结构类型 独石,整体
安全
舒适 停车场
地下停车场
儿童乐园
学校旁边
幼儿园旁边
超市旁边
医院旁边
加入新的 看房游
添加到免费的新建旅游
个人折扣券 300$
免费法律咨询 问问题
打开回报表

Club house Graf on Pedahohichniy 的促销和折扣

Club house Graf on Pedahohichniy的销售开始了!
Club house Graf on Pedahohichniy起58500$的公寓
联系开发商 →
📣 300$ — 證書折扣
个人折扣券 300$
联系开发商 →

关于项目

Преміальний клубний будинок «Graf на Педагогічній» являє собою 6-поверхову будівлю із закритою від сторонніх територією. Забудовник обрав вдале розташування в престижному мікрорайоні поруч з парком і морем. На першому поверсі комплексу передбачені офісні приміщення і конференц-зал, а на останньому — апартаменти з просторими терасами. Завдяки панорамним вікнам в квартирах буде світло і просторо, а ви зможете милуватися гарним видом на місто. Для зберігання авто забудовник спроєктував підземний паркінг на 7 машиномісць.

Інфраструктура

КБ «Graf на Педагогічній» розташований в Приморському районі, в 5 хвилинах їзди від Аркадії. До центру Одеси півгодини на машині — там знаходяться ресторани, клуби, парки, а також всі визначні пам'ятки міста: Академічний театр опери та балету, Дерибасівська вулиця, Потьомкінські сходи, безліч музеїв і соборів.

Покупатися і позасмагати можна на пляжі «Аркадія». Тут же працює аквапарк Hawaii, клуб Ibiza, відомий своїми концертами і вечірками, і парк атракціонів. Спортсменам напевно сподобається близькість до Траси Здоров'я — тут можна бігати, їздити на велосипеді, тренуватися на спортмайданчиках або грати в командні ігри. Також неподалік є дендропарк Перемоги і Ботанічний сад — великі зелені зони для спокійних прогулянок.

В окрузі великий вибір навчальних закладів для дітей різних вікових груп: військово-морський ліцей, середні школи №81, №56 та №38, гімназія «Мрія» і Французька приватна школа; для малюків — дитячі сади ABCDKids, «Мішутка», «Стриж», «Маленький геній», №173, Монтессорі-центр «Почемучки» та інші. Якщо в сім'ї є студенти Одеської юридичної академії, Військової академії, Міжнародного гуманітарного університету або Регіонального інституту державного управління при Президентові України — дорога на навчання займе 5 хвилин на авто.

В 1,5 км від будинку розташований консультативно-діагностичний центр, до клініки медуніверситету та приватного центру «Адоніс» — 600 м, перинатальний центр №5 — 1,2 км. Також в окрузі працює безліч приватних клінік, стоматологий і лабораторій.

В межах 15 хвилин пішки розташовані фітнес-клуби «БаZa», AlfaGravity, «Смайл», «Фітнес Тайм» і CrossFit Marine Bay.

Купити продукти можна в найближчих супермаркетах «Копійка», «Обжора», «Таврія В» і «Сільпо» біля будинку. В Аркадії працюють великі ТРЦ KADORR City Mall, Gagarin Plaza і «Аркадія Сіті», в яких можна влаштувати шопінг, сходити в кіно або відвідати дитячі розважальні центри.


开发商

GARF-DEVELOPMENT-专注于敖德萨和该地区的商务舱住宅房地产。 由于10年的决定性发展,今天公司已成为乌克兰房地产市场上最成功的公司之一。 GRAPH DEVELOPMENT的可靠性得益于最严格的质量和在施工各个阶段进行工作的最后期限,我们自己的设备团队以及与最佳承…
Подробнее о Graf development

Club house Graf on Pedahohichniy 销售部门的联系人

订免费接送到 Club house Graf on Pedahohichniy

在地图上

St. Pedahohichna, 34a, 海边

常问问题

什么时候能完成建设?
现阶段的建设情况如何?
天花板有多高?
我如何联繫住宅區 Club house Graf on Pedahohichniy 的銷售部門?