Aedas Homes

Atalaya 在 Pamplona

关于 Atalaya 的评论

还没有评论。你可以成为第一

新建筑材料

项目ID: 10478
施工完成 December 2021
价格, м2 从 4245$
网上购物
开发商提供分期付款
银行贷款
属性类型 公寓
面积 从 77.00 м2
14
公寓 92
状态 毛坯房
结构类型 独石,整体
安全 视频监控
保安
看官人
舒适 停车场
健身房
游泳池
商业用房
儿童乐园
学校旁边
幼儿园旁边
超市旁边
医院旁边
加入新的 看房游
添加到免费的新建旅游
个人折扣券 300$
免费法律咨询 问问题
打开回报表

Atalaya 的促销和折扣

Atalaya的销售开始了!
Atalaya起326865$的公寓
联系开发商 →
📣 300$ — 證書折扣
个人折扣券 300$
联系开发商 →

关于项目

Комфорт, функціональність та дизайн. Стовпи, на яких AEDAS Homes підтримує Atalaya, створені для вашого благополуччя. Ця акція новобудови в Памплоні пропонує будинки з 1, 2, 3, 4 і 5 спальнями з різноманітними плануваннями та метражем.

Під час розширення Памплони поруч із парком Медіа Луна, біля місця злиття вулиць Аралар та Лейр, лише за декілька метрів від таких символічних місць, як Пласа де Торос, Плаза дель Кастільо чи Авеніда Карлос III. Таким чином, в Аталаї ви будете насолоджуватися спокоєм зелених насаджень парку Медіа Луна та комфортом проживання поруч із усім, що пропонує Памплона, не забуваючи, що завдяки своїй більшій висоті, ніж сусідні будівлі, ви матимете привілейований вид над містом.

Функціональність, авангард і комфорт. Найкращі якості, найвищий рівень комфорту та енергоефективності, адаптовані до потреб 21 століття.

Усі будинки мають:

> Світла їдальня відкритого планування.

> Мебльована та обладнана кухня.

> Головна спальня з ванною кімнатою.

> Крита тераса.

> Моторизовані жалюзі на всі вікна.

> Громадський гараж

> Кімната для зберігання.

Загальні зони, де ви знайдете два басейни та зону солярію на палубі.

Погляньте на Памплону з висоти пташиного польоту і насолоджуйтесь очима пейзажу, намальованого під вашими ногами. У вас також буде кімната для гурманів -xxoko-, де ви зможете поділитися гастрономічним досвідом з ким завгодно, і тренажерний зал у самій будівлі.

Клас енергоспоживання A, підлога з променевим охолодженням з регулюванням кімнатної температури, вентиляція з подвійним потоком для забезпечення якості повітря та скління, що забезпечить тепловий комфорт. Попередня установка для підзарядки електромобіля та управління будинком за допомогою технологічних пристроїв.

开发商

我们是新一代的房地产开发商,专门研究现代住宅设计。 凭借西班牙最好的土地储备,我们在最受追捧的地区提供优质,可持续的住房,从太阳海岸到大马德里,包括巴塞罗那,塞维利亚,马略卡岛和东海岸的莱万特。 我们的才能和经验 我们提供由最杰出的建筑师设计的高端住宅开发项目,同时具有现代…
Подробнее о Aedas Homes

Atalaya 销售部门的联系人

订免费接送到 Atalaya

在地图上

Calle Aralar, 7 District 1º Ensanche Pamplona/Iruña Pamplona region, Navarra

常问问题

什么时候能完成建设?
我如何联繫住宅區 Atalaya 的銷售部門?