Orda Invest

Liberty 在 努尔苏丹

关于 Liberty 的评论

还没有评论。你可以成为第一

新建筑材料

项目ID: 12602
施工完成 September 2021
价格, м2 从 1090$
网上购物
开发商提供分期付款
银行贷款
属性类型 公寓
面积 从 120.00 м2
11
公寓 359
状态 毛坯房
结构类型 独石,整体
安全
舒适 停车场
地下停车场
儿童乐园
学校旁边
幼儿园旁边
超市旁边
医院旁边
加入新的 看房游
添加到免费的新建旅游
个人折扣券 300$
免费法律咨询 问问题
打开回报表

Liberty 的促销和折扣

Liberty的销售开始了!
Liberty起130800$的公寓
联系开发商 →
📣 300$ — 證書折扣
个人折扣券 300$
联系开发商 →

关于项目

Житловий комплекс Liberty - багатоквартирний сучасний квартал абсолютно нового формату, розташований в престижному районі лівобережній частині столиці.

локація новобудови

ЖК Liberty в Нур-султаном знаходиться на Лівому березі в Есільском районі в межах вулиць Кайим Мухамедханова, Домалак Ана, Корган і Е-123. Недалеко розташоване селище Комсомольський. Поруч знаходиться кілька великих парків і мальовничих скверів. До річки Ішим всього півтора кілометра. Залізничні колії проходять в 7,5 км від новобудови.

інфраструктура

Комплекс розташований в престижному районі столиці, тому недалеко від нього знаходяться посольства різних держав і міністерства.

Буквально в 5-10 хвилинах ходьби від новобудови є кілька продуктових і господарських магазинів, цілодобові супермаркети, затишні кафе, різноманітні ресторани, заклади швидкого харчування, готелі, аптеки і банківські відділення. До продуктового ринку «Кулсай» близько кілометра.

До торгового центру «Сариарка» і кінотеатру Kinopark менше півтора кілометрів. На такій же відстані знаходиться опера, а також бізнес-центри Q2 і Buro Haus. У двох кілометрах працює торгово-розважальний центр KeruenCity з кінотеатром Kinopark. Трохи далі знаходиться столичний цирк і мальовничий центральний парк з океанаріумом, оглядовим майданчиком, картингом, колесом огляду і іншими величезною кількістю атракціонів.

По сусідству знаходиться дитячий сад і школа-ліцей №79. Дитсадки «Баян сулу» і «Мерей» розташовані в десяти хвилинах ходьби. В радіусі двох кілометрів є чимало інших дитячих садів, в тому числі «Мурзилка», «АСЕМ-ай», «Алтин балик», і навчальних закладів - школа-гімназія №17, приватна школа, а також загальноосвітня школа «Жас Улан» і казахський університет технології та бізнесу.

транспорт

Поруч з будинком пролягає понад десяти автобусних маршрутів, які курсують з інтервалом 10-15 хвилин. До найближчої зупинки на вулиці К. Мухамедханова йти всього декілька хвилин.

Центральний залізничний вокзал знаходиться в 7,5 км, а до автовокзалу близько 10 км. До міжнародного аеропорту Нурсултан Назарбаєва можна доїхати за 25 хвилин. До річкового вокзалу всього три кілометри.

开发商

自2006年以来,Orda Invest Corporation一直从事投资和建筑活动。 它由几个部门组成,其中包括进行建筑工作的Horde Stroy集团。 多年来,该公司已帮助将近10,000个家庭找到了新家,但它并不打算停止已经取得的成果。 现在,开发商拥有正在建设中的几处…
Подробнее о Orda Invest

Liberty 销售部门的联系人

订免费接送到 Liberty

在地图上

St. Kayim Mukhamedkhanova / St. Domalak Ana / St. Kurgan / St. E-123, 埃西尔斯基

常问问题

什么时候能完成建设?
我如何联繫住宅區 Liberty 的銷售部門?