Exclusive Qurylys

Shahar City 在 阿拉木图

关于 Shahar City 的评论

还没有评论。你可以成为第一

新建筑材料

项目ID: 12464
施工完成 March 2022
价格, м2 从 1500$
网上购物
开发商提供分期付款
银行贷款
属性类型 公寓
面积 从 40.80 м2
10
公寓 1076
状态 毛坯房
结构类型 独石,整体
安全 视频监控
保安
舒适 停车场
儿童乐园
学校旁边
幼儿园旁边
超市旁边
靠近地鐵
Alatau 18 分钟
加入新的 看房游
添加到免费的新建旅游
个人折扣券 300$
免费法律咨询 问问题
打开回报表

Shahar City 的促销和折扣

Shahar City 的销售开始了!
Shahar City 起61200$的公寓
联系开发商 →
📣 300$ — 證書折扣
个人折扣券 300$
联系开发商 →

关于项目

Житловий комплекс Shahar City - забудова з кількох багатоповерхових будинків з зручними квартирами продуманого планування і упорядкованою територією, яка втілює концепцію «місто в місті».

Місце розташування

ЖК Shahar City в Алмати будується в мікрорайоні ожет поблизу легендарного ринку «Барахолка». Також поруч з новобудовою розташований ринок «Арлан».

Мікрорайон добре розвинений, тут є зручна транспортна розв'язка і вся необхідна соціально-побутова і торгово-розважальна інфраструктура. Поруч з комплексом проходить досить жвава автодорога.

оточення

Недалеко від забудови розташовано кілька великих ринків, а також різноманітні магазини, супермаркети, аптеки, кафе, заклади швидкого харчування, відділення банків, АЗС, торговий центр North Ring.

Район комплексу відмінно підійде для сімей з дітьми. В радіусі двох кілометрів знаходяться загальноосвітні школи №87, №129, №137 ім. Жумабаєва, гімназія №118, біблійний інститут, школа-гімназія №110, дитячий садок №170.

Транспортне повідомлення

Рух біля новобудови організовано по вулиці Північне Кільце - до зупинки близько 400 метрів. Тут з мінімальним інтервалом десять хвилин курсують:

автобуси №13, №20, №27, №33, №46, №47, №56, №70, №80, №85, №102, №104, №106, №120, №125, №135, № 137, №141, №208, №407, №441;

маршрутки №281, №332А, №421.

До найближчої станції метро «Райимбек батира» понад вісім кілометрів. На відстані всього двох кілометрів знаходиться автовокзал «Салем», а до залізничної станції «Алмати-1» 7,5 км. За півгодини можна доїхати до міжнародного аеропорту.

Технічні характеристики і особливості будівництва

Десятиповерхові будівлі, що входять до складу ЖК «Шахар Сіті», споруджуються з екологічно безпечних якісних матеріалів із застосуванням передової монолітно-каркасної технології. Загальна площа ділянки - 4 га.

Будинки спроектовані в єдиному стилі з урахуванням особливостей регіону. Сучасне, але при цьому стримане архітектурне рішення будівель створює поступовий перехід між урбанізованої і малоповерхової житлової середовищем.

Застосовувана забудовником технологія дозволяє домогтися високої сейсмостійкості будівель і запропонувати покупцям широкий вибір планувальних рішень квартир. У будинків надійний монолітний армований каркас і плоска покрівля, яка покривається м'якою рулонної гідроізоляцією. Зовнішні стіни - утеплені UTC-панелі з високою шумоізоляцією. Для облицювання фасаду використовуються фіброцементні панелі, а полегшена алюмінієва подконструкция зменшує навантаження на будинок.

Поблизу с комплексом відсутні висотні будівлі, тому вікна майбутніх квартир будуть висвітлені на протязі тривалої частини світлового дня.

Новобудова оснащується сучасними інженерними комунікаціями, необхідним технологічним обладнанням і безшумними комфортабельними ліфтами. Виконується обробка холу і місць загального користування, на вході встановлюються засклені двері.

благоустрій комплексу

Територія ЖК закрита для сторонніх і оснащується камерами відеоспостереження. Також тут створюються необхідні умови для безбар'єрного пересування маломобільних груп населення.

У дворах обладнуються сучасні ігрові майданчики для дітвори різного віку і спортмайданчики з вуличними тренажерами. Виконується озеленення - розбиваються квітники, висаджуються декоративні чагарники і дерева. Для дорослих мешканців створюються комфортні зони відпочинку з альтанками.

Облаштовується місткий наземний паркінг на 650 машин. У нічний час територія висвітлюється вуличними ліхтарями.

开发商

Exclusive Qurylys 是共和级别的多学科结构,其业务规模超出了单一的开发活动。 该集团的活动集中在几个业务领域:住宅和公共建筑的建造和设计、建筑材料的生产。 成立 14 年以来,我们公司已成为可靠的合作伙伴,能够迅速解决与设施建设和重建相关的所有问题。
Подробнее о Exclusive Qurylys

Shahar City 销售部门的联系人

订免费接送到 Shahar City

在地图上

microdistrict Ozhet, 阿拉套

常问问题

什么时候能完成建设?
我如何联繫住宅區 Shahar City 的銷售部門?

附近的其他物体, 阿拉木图