PSN

Palac Dlazdena 在 的布拉格

关于 Palac Dlazdena 的评论

还没有评论。你可以成为第一

新建筑材料

项目ID: 11658
施工完成 December 2019
价格, м2 从 9260$
网上购物
开发商提供分期付款
银行贷款
属性类型 公寓
面积 从 43.00 м2
6
施工阶段 完全完成
状态 总承包
结构类型 独石,整体
安全
舒适 停车场
儿童乐园
学校旁边
幼儿园旁边
超市旁边
医院旁边
靠近地鐵
加入新的 看房游
添加到免费的新建旅游
个人折扣券 300$
免费法律咨询 问问题
打开回报表

Palac Dlazdena 的促销和折扣

Palac Dlazdena的销售开始了!
Palac Dlazdena起398180$的公寓
联系开发商 →
📣 300$ — 證書折扣
个人折扣券 300$
联系开发商 →

关于项目

Проект Dlážděná Palace розташований на вулиці Dlážděná в центрі Праги, в кадастрової зони Нове Мєсто. Район є об'єктом Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Це дуже вдала реконструкція історичного будинку. Про реконструкцію подбала адміністрація нерухомості Праги. Будинок в стилі неоренесанс зберіг і підкреслював оригінальні елементи. Фасад, який зазнав повної реконструкції, також був збережений, а фасад у внутрішньому дворі виконаний в абсолютно новому і сучасному стилі. У будинку французькі вікна, просторі балкони, оглядові тераси, сад і гаражі, які частково знаходяться під землею. Існує також новий ресепшн, приватний оздоровчий центр, до якого можна дістатися за допомогою сучасного ліфта, і жителі можуть користуватися сауною і тренажерами.

У будинку встановлені нові стулчасті вікна з оригінальними історичними панелями, подвійні склопакети і потрійне скління. Історичні внутрішні і вхідні двері були замінені копіями їх оригінальних елементів з новими елементами безпеки з фурнітурою. У будинку гараж, парковка, сучасний ліфт, рекупераціонние одиниці. Фасад двору утеплений. У деяких апартаментах є кондиціонер.

Розташування:

Проект Dlážděná Palace пропонує дуже вигідне розташування в самому серці Праги. Ви можете жити по престижному адресою. Від вулиці Dlážděná дорога веде до вулиці Hybernská до Пороховим воріт, звідки можна дістатися до муніципального будинку або Příkopy. Територія навколо резиденції складається з барів, ресторанів, музеїв, але є також багато кінотеатрів і магазинів. Вацлавська площа і головний залізничний вокзал знаходяться в декількох хвилинах ходьби від готелю. У безпосередній близькості знаходяться пам'ятники, такі як Становий театр, Празькі куранти, Клементінум, Музей Мухи та багато іншого.

开发商

跳舞之家,瓦茨拉夫广场上的时尚之家,Dlážděná宫或杰出的Vanguard Prague项目。在PSN的产品组合中,您将找到最伟大的建筑瑰宝。通过敏感的重建,在知名建筑师的帮助下,我们将天才的基因座归还给他们,并寻求他们的最佳用途。我们唤醒房屋的生命! 自1991年以来,我…
Подробнее о PSN

Palac Dlazdena 销售部门的联系人

订免费接送到 Palac Dlazdena

在地图上

Dlážděná, Nové Město, Praha 1

常问问题

什么时候能完成建设?
现阶段的建设情况如何?
我如何联繫住宅區 Palac Dlazdena 的銷售部門?