Saga Development

Philadelphia Concept House

ביקורות על Philadelphia Concept House

אין עדיין ביקורות. אתה יכול להיות הראשון

תיאור בניה חדשה

ID אובייקט: 12736
גמר בניה חדשה יולי 2022
מחיר למ"ר החל מ 3350$
קניה אונליין
תנאי תשלום
Bank mortrage
סוג הבית בית מגורים
שטח החל מ 70.00 למ"ר
קומות 17
דירות 65
מצב נכס מעטפת
גובה תקרה 3.00 מטר
סוגי בניה בטון
בטיחות מצלמות אבטחה
אבטחה
נוחות חניה
חניה תת קרקעית
חנויות
גן שעשועים
בקירבת לבית ספר
בקירבת לגן ילדים
בקירבת לסופרמרקט
בקיררבת לבית חולים
ליד המטרו
Arsenalnaia 8 דַקָה
Pecherskaia 9 דַקָה
Klovskaia 11 דַקָה
Druzhby narodov 18 דַקָה
Dnepr 19 דַקָה
Kreshchatik 21 דַקָה
להוסיף טיול מאורגן בחינם בדרך לקניית הנדל"ן
Add to autotour
Giftcard 300$
יעוץ משפטי חינם לשאול שאלה
Open ROI calculator

מבצעים והנחות עבור Philadelphia Concept House

Sales in Philadelphia Concept House started!
Apartments in Philadelphia Concept House from 234500$
צרו קשר עם היזם →
📣 300$ — הנחת תעודה
Giftcard 300$
צרו קשר עם היזם →

על פרויקט

Philadelphia Concept House'un ayırt edici bir özelliği - görünümü görüş açısına bağlı olarak değişen dinamik cepheler. Dinamik cepheler çekici bir tasarım çözümü ve konforu artırmak için bir araçtır: cephe gölgeleme sistemi, odalardaki aydınlatma ve sıcaklık seviyesini optimize etmeye yardımcı olur. Cepheler metal ve camdan yapılmıştır, ancak pencereler aynalı yüzeyler kullandığı için konut sakinlerinin mahremiyetini ihlal etmemektedir.

Philadelphia Concept House'un üst katlarında, proje, teraslı ve Kiev'in tarihi merkezinin panoramik manzarasına sahip iki katlı dairelerin planlanmasını sağlıyor.

altyapı

Philadelphia Concept House, Pechersk'in merkezinde yer almaktadır - bu, iş merkezleri, mimari anıtlar ve parklar, galeriler ve sergi kompleksleri, butikler ve showroomlar olduğu anlamına gelir. Evin yürüme mesafesinde dünyanın dört bir yanından lezzetler sunan restoranlar, barlar, barlar ve diğer gece mekanları ve başkentin kültürel hayatı bulunmaktadır.

Altyapı tesisleri kompleksin içinde olacak - birinci katlar perakende alanı için tasarlandı. Yakındaki süpermarketlerden birinde yiyecek satın alabilirsiniz: "Silpo"ya - yürüyerek 8 dakika, "Big Pocket"e - yürüyerek 5 dakika, "Furshet"e - 15 dakika. Evden 8 dakika, tadımların, ustalık sınıflarının ve sıcak mevsimde yemek festivallerinin ve pikniklerin yapıldığı İyi Şarap süpermarketidir. Ayrıca butikler, güzellik salonları, bowling, sinema ve diğer hizmetlerin bulunduğu alışveriş merkezi "Gulliver" ile arabayla 5 dakika içinde.

Küçük çocuklar için ev anaokulu "Güneş" ve okul öncesi center241, 8 dakika içinde 5 dakika - anaokulu car378 ve ayrıca araba ile 10 dakikalık bir yarıçap içinde birkaç anaokulu. Kompleksin yanında yetişkin çocuklar için eğitim kurumları var: 5-10 dakika içinde öğrenci №134 ve №90 okullara, Ukrayna uluslararası okuluna, №89 numaralı okula derinlemesine İngilizce veya Kyiv-Pechersk Lyceum'a ulaşacak.

Ayrıca yüzme havuzu, aquazone, fitness mix programları, spa, masaj ve diğer egzersizlerin yapıldığı spor merkezlerine veya fitness kulüplerine de yürüyerek gidebilirsiniz.

קבלן

החברה הוקמה בשנת 2016 בשם ריברסייד פיתוח. שם זה היה סמלי עבור הצוות שלנו: פיתחנו את האזורים ליד הדנייפר והתחלנו לעבוד על הפרויקט הגדול בקנה …
מידע נוסף about Saga Development

אנשי קשר של מחלקת המכירות של Philadelphia Concept House

Order a free transfer to Philadelphia Concept House

במפה

Klovskyy uzviz, 19

שאלות נפוצות

When will the construction be completed?
What is considered ceiling height?
כיצד אוכל ליצור קשר עם מחלקת המכירות של Philadelphia Concept House?

חפצים אחרים בקרבת מקום, קיב