Moravská stavební - INVEST

Malatova 7

ביקורות על Malatova 7

אין עדיין ביקורות. אתה יכול להיות הראשון

תיאור בניה חדשה

ID אובייקט: 11642
גמר בניה חדשה אוקטובר 2018
מחיר למ"ר החל מ 5300$
קניה אונליין
תנאי תשלום
Bank mortrage
סוג הבית בית מגורים
שטח החל מ 74.00 למ"ר
קומות 4
דירות 16
שלב בניה בניה מוכנה
מצב נכס שלב המסירה
סוגי בניה בטון
בטיחות
נוחות חניה
גן שעשועים
בקירבת לבית ספר
בקירבת לגן ילדים
בקירבת לסופרמרקט
בקיררבת לבית חולים
ליד המטרו
Anděl 9 דַקָה
Národní třída 12 דַקָה
Staroměstská 14 דַקָה
Můstek 17 דַקָה
Hradčanská 21 דַקָה
להוסיף טיול מאורגן בחינם בדרך לקניית הנדל"ן
Add to autotour
Giftcard 300$
יעוץ משפטי חינם לשאול שאלה
Open ROI calculator

מבצעים והנחות עבור Malatova 7

Sales in Malatova 7 started!
Apartments in Malatova 7 from 392200$
צרו קשר עם היזם →
📣 300$ — הנחת תעודה
Giftcard 300$
צרו קשר עם היזם →

על פרויקט

Rezidence Malátova 7 adlı yeni bir geliştirme projesi, Prag 5 - Smichov'un anıtlar bölgesinde yer almaktadır, rezidans, Zborovska ve Malatova caddelerinin sınırında inşa edilmiştir. Ev, 16 adet lüks konut sunmaktadır ve Küçük Kasaba'nın yakınında yer almaktadır. Bu, yapımı 1888'e dayanan yenilenmiş altı katlı bir evdir. Ev 1911'de yenilenmiş, ancak aksi takdirde orijinal görünümünü korumuştur. Daireler, hoş nehir manzaralı geniş teraslara ve balkonlara sahiptir. Gelecekte Lesser Town Square ile Kinsky Garden arasındaki trafiğin azaltılması planlanıyor ve caddelerdeki yeşil park alanlarının sayısı artacak. Enerji verimliliği G.

Yer:

Şehir merkezinde güzel bir konum, Rezidence Malátova 7 projesinin geliştirilmesi için bir tekliftir. Konaklama, Malatova caddesindeki Smichov bölgesinde, Janáček gezinti yoluna birkaç dakikalık yürüme mesafesinde, Prag 5'te yer almaktadır. Yakın çevrede, hayatınızda en az bir kez ziyaret etmeniz gereken birçok ilginç anıt bulacaksınız. Bir örnek, Malatov konutuna yaklaşık 8 dakika uzaklıkta, dünyaca ünlü mimar Kilian Ignak Dientzenhofer tarafından tasarlanan 1728'den kalma küçük bir yazlık ev olan Villa Portheimka'dır. Arabayla 6 dakikalık mesafedeki Mozartowa Caddesi üzerindeki Villa Bertramka'yı ziyaret edebilirsiniz. Bölgede birkaç kilise de var. Arbes Meydanı'nda, mimar Antonin Barviti tarafından 1881-1885 yılları arasında inşa edilen neo-Rönesans Aziz Wenceslas Kilisesi bulunuyor. Sekiz dakika yürüme mesafesindedir. Anıtlar arasında, 18 dakikada yürüyerek, 12 veya 20 numaralı tramvayla 10 dakikada veya arabayla 7 dakikada ulaşılabilen Lesser Kent Meydanı'ndaki önemli Aziz Nikola Kilisesi bulunmaktadır. Wallenstein Sarayı 19 dakikalık yürüme mesafesindedir. Petrin Gözetleme Kulesi, bir saatin dörtte birinden daha az uzaklıktadır. Araba ile 'Araba sadece 11 dakika uzaklıktadır. Prag Kalesi'ne Nerudova Caddesi üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Rezidansın konumu birçok kültürel fırsat sunmaktadır. En yakın kültür merkezi Smichov'daki Námřstí 14. října'daki Národní dům'dir. Konserler ve balolar 10 dakikalık yürüme mesafesindeki burada düzenlenmektedir. Belediye Kütüphanesinin iki şubesi vardır. Alışveriş merkezinde 4D salonu olan bir Cinema City sineması vardır. Otele yürüyerek 12 dakika ve tramvayla 10 dakika uzaklıktadır. Bölgede çok sayıda tiyatro vardır, örneğin Schwand Tiyatrosu eve 4 dakikalık yürüme mesafesindedir. Ulusal Tiyatro 14 dakikalık yürüme mesafesindedir. Müzik kulübü Malostranská beseda, eve 16 dakika uzaklıktadır.

Doğa da burada temsil edilmektedir. Petrin Tepesi çok fazla yeşillik sunuyor. Kinsky Garden arabayla 7 dakikalık mesafededir. Sacre Coeur Park yakın zamanda inşa edilmiştir ve Nový Smíchov alışveriş merkezinin ikinci katından buraya yürüyebilirsiniz. Yaklaşık 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. Yakın çevrede oyun alanları ve spor sahalarının yanı sıra Klamovka, Skalka, Mrazovka, Santoshkin Garden gibi birçok park bulunmaktadır. Onlara en fazla 15 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Spor için ülkemizin en yüksek kaya tırmanışı duvarı olan Lokal bloğuna gidebilir, araçla 5 dakikada ulaşılabilen 14 Ekim Meydanı'nda bulabilirsiniz. Tırmanma merkezi Smíchoff, Křížová Caddesi üzerinde, otele 36 dakikalık yürüme mesafesinde ve 22 dakikalık otobüs yolculuğu mesafesinde yer almaktadır. Kadınlar için Contour Fitness, yaklaşık 17 dakikalık yürüme mesafesindeki Zatlans'ta bulunabilir. Bir bowling merkezi 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. Xaveriova Caddesi'ndeki DTJ Santoška, ​​toprak kortu olan çok işlevli bir spor kompleksidir. Buraya 22 dakikada yürüyebilirsiniz.

Otele arabayla 7 dakikalık mesafedeki Kartouzska Caddesi üzerindeki Medifin Polikliniği'nde tıbbi yardım mevcuttur. Profesör Shehak Med Point'in polikliniği arabayla 7 dakika uzaklıktadır. Andel Eczanesi arabayla 10 dakikalık mesafededir. İkinci eczane Medifin kompleksinde yer almaktadır.

Anaokulu Náměstí 14. října adresinde, yürüyerek 9 dakika ve arabayla 5 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Ayrıca anaokulu ve ilkokul Grafika Caddesi üzerinde yer almaktadır. 176 numaralı otobüsle 8 dakika ve 9 numaralı tramvayla 13 dakika sürer. Otele 15 dakikalık yürüme mesafesindedir. En yakın okul Korzhenskiy Caddesi üzerinde, arabayla 3 dakika yürüme mesafesinde veya bir dakika uzaklıkta yer almaktadır. Postane arabayla bir dakika uzaklıktadır. Bölgede ATM'ler ve barlar vardır. Örneğin, evden Hospůdka u Rytíře'ye bir dakikalık yürüme mesafesindedir. Alışveriş merkezi, B hattı üzerindeki Anděl metro istasyonunda, yani Novy Smíchov ve Zlaty Andel'de bulunmaktadır.

קבלן

אתה חולם על בית; כבר בנינו את זה אנו חברה מודרנית ומתרחבת הפועלת בשוק הצ'כי מאז 1998. בתחום הפרויקטים הבינוניים אנו מניחים עמדת שוק מרכזית …
מידע נוסף about Moravská stavební - INVEST

אנשי קשר של מחלקת המכירות של Malatova 7

קו חם

+1 855 588 8066

Order a free transfer to Malatova 7

במפה

Malátova, Smíchov, Prague 5

שאלות נפוצות

When will the construction be completed?
What is the current stage of construction works?
כיצד אוכל ליצור קשר עם מחלקת המכירות של Malatova 7?

חפצים אחרים בקרבת מקום, פראג