Impera Styl

Obytny soubor Sadova

ביקורות על Obytny soubor Sadova

אין עדיין ביקורות. אתה יכול להיות הראשון

תיאור בניה חדשה

ID אובייקט: 11808
גמר בניה חדשה יולי 2023
מחיר למ"ר החל מ 17530$
קניה אונליין
תנאי תשלום
Bank mortrage
סוג הבית בית מגורים
שטח החל מ 56.80 למ"ר
קומות 4
דירות 48
מצב נכס שלב המסירה
סוגי בניה בטון
בטיחות
נוחות חניה
גן שעשועים
בקירבת לבית ספר
בקירבת לגן ילדים
בקירבת לסופרמרקט
בקיררבת לבית חולים
להוסיף טיול מאורגן בחינם בדרך לקניית הנדל"ן
Add to autotour
Giftcard 300$
יעוץ משפטי חינם לשאול שאלה
Open ROI calculator

מבצעים והנחות עבור Obytny soubor Sadova

Sales in Obytny soubor Sadova started!
Apartments in Obytny soubor Sadova from 995704$
צרו קשר עם היזם →
📣 300$ — הנחת תעודה
Giftcard 300$
צרו קשר עם היזם →

על פרויקט

Sadová'nın kadastro bölgesinin güney yamaçlarında Králové Pole'da yeni kurulan konut kompleksi, şirketimizin amiral gemisidir. Güzel manzaralara sahip konum, Brno'da en çok aranan yerlerden biri haline geldi. Çevresindeki yeşillikler ve ağaç çizgilerinden beyaza yansıyan bahçelerin ortasında, birleşik tarzı, az katlı apartmanları ve çok sayıda aile eviyle modern bir semttir.

Bahçelerdeki son bölüm biraz "dünyanın sonu" gibi ama yine de şehirde. Konut kompleksinin en ucundaki çıkmaz sokak, çiçekli bahçelerle dolu baharda mahremiyet, minimum trafik, güvenlik, huzur ve yeşil vadinin harika manzaralarını sunar. Hareketli şehir ortadan kayboldu, daireniz veya eviniz ormana doğru devam eden bir parkta biten güzel bir ıhlamur ağacının olduğu bir sokağın parçası olacak.

Viladomy V Zahrádkách, 1 + kk - 4 + kk tipinde 48 modern daire sunacak ve gereksiz yere kullanılmayan yerlerin olmadığı yerleşim planlarına sahip olacak. Her dairede bir giyinme odası ve geniş bir mahzen vardır. Katınıza asansörle çıkabileceğiniz evin bodrum katındaki her daire için garaj otopark alanı satın almanız mümkün. En son ekolojik trendlere uygun olarak, evin yeşil geniş bir çatısı ve evin etrafındaki bahçeyi sulamak için bir tutma tankı vardır.

Kullanılan malzemeler ve ekipmanlar en son gereksinimleri karşılar - standart olarak vinil zeminler, muhafazaya sürgülü kapılar, yükseltilmiş kapı açıklıkları ve dış alüminyum panjurlardır.

Viladom A-D'nin inşaatı 2021 yazının sonunda başlayacak. Beklenen tamamlanma ve yer değiştirme tarihi ilkbahar / yaz 2023'tür.

Villaların karşısında ideal kuzey-güney yönelimli 16 aile evi olacak. Bunlar tamamen bodrum, çift garajlı ve bol miktarda depolama alanı olan nispeten büyük binalar, tip 5 + kk.

קו חם

+1 855 588 8066

Order a free transfer to Obytny soubor Sadova

במפה

Moskalykova, 612 00 Brno-Královo Pole

שאלות נפוצות

When will the construction be completed?
כיצד אוכל ליצור קשר עם מחלקת המכירות של Obytny soubor Sadova?